Teatrul Tineretului Piatra-Neamț

Bravo, Johnny!

gargaritele03

Ioan Paraschiv, actorul Teatrului Tineretului din Piatra-Neamt, a fost desemnat cel mai bun actor, în cadrul secţiunii individual a celei de-a XVI-a ediţii a Galei Tânărului Actor HOP.
Actorul Teatrului Tineretului din Piatra-Neamt, a primit premiul alături de Dumitru Georgescu. Juriul a fost compus din Oana Pellea (actriţă, preşedintele juriului), Radu Macrinici (dramaturg), Marius Manole (actor), Ada Milea (actriţă, cantautor) şi Ion Rizea (actor). Directorul Galei Hop: Radu Afrim
Premiul pentru cel mai bun actor a fost înmânat de actriţa Maia Morgenstern. Ioan Paraschiv a primit acest premiu pentru reprezentaţia din „A fi sau a nu fi bufon”, colaj de texte după Matei Vişniec, F.M. Dostoievski, A.P. Cehov şi William Shakespeare, precum şi pentru întruchiparea lui Dorel Vişan în rolul Gardianul Dumnezeu din filmul „Cel mai iubit dintre pământeni”.
Ioan Paraschiv este absolvent al Departamentului de Artă Teatrală din cadrul Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu şi actor al Teatrului Tineretului din Piatra-Neamt.
Cea de-a XVI-a ediţie a Galei HOP a avut loc în perioada 4 – 8 septembrie, la Costineşti, cu scopul de a promova şi lansa tinerii absolvenţi din învăţământul superior artistic de stat şi particular. Evenimentul este organizat de Uniunea Teatrală din România (UNITER).
Ioan Paraschiv s-a năsut pe data de 7 septembrie 1988 şi a absolvit, în 2011, Secţia Actorie din cadrul Universităţii ,,Lucian Blaga” din Sibiu, la clasa conf. univ. dr George Ivaşcu şi Marian Râlea, asistenţi Ana Mujat şi Codruţa Vasiu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

This Post Has 3 Comments

  1. Inclusive Tidings Upon this issue

  2. levitra overdose symptoms. Click Link. levitra pharmacy san diego.

  3. levitra v cialis better. order levitra. how to get a free trial of levitra.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close Menu