Teatrul Tineretului Piatra-Neamț

În  Sala Rotondă sau pe balcon, în diminețile din week-end, un spectator și un actor se întâlnesc să stea de vorbă timp de jumătate de oră. Dialogul începe în versuri albe sau cu rimă: spectatorul propune un poem preferat, pe care actorul îl citește la prima vedere.  După care conversația continuă: despre teatru, despre lume, despre munca fiecăruia în parte, despre spectacole deja văzute sau despre noua stagiune, despre pasiuni și vise, despre… ei bine, despre orice simt nevoia să vorbească spectatorii cu actorii!

Avem și o surpriză, la început de stagiune 2018-2019: Sala Rotonda a fost proaspat redecorata de artistul vizual Saddo, asistat de Vlăduț Gicoveanu și Andrei Lungu , elevi ai Liceului de Arte “Victor Brauner”.

Dacă doriți să vă începeți altfel decât de obicei o zi de sâmbătă sau de duminică, urmăriți anunțurile noastre de pe pagina de FB a Teatrului, unde sunt prezentate datele și condițiile de concurs pentru participarea la aceste întâlniri.  Spectatorul poate fi de orice vârstă.

Ceaiul e din partea noastră, veniți cu poezie!

Proiectul a debutat pe 10 iunie 2017.

Testimoniale