Teatrul Tineretului Piatra-Neamț

Fie că ai mai fost deja la spectacole sau este pentru prima dată când intri într-o sală de teatru, fie că locuiești în Piatra Neamț sau te afli în vizită în oraș, experiența unui tur ghidat îți va dezvălui istoria unei instituții cu o tradiție de 60 de ani, precum și ce se află în spatele unei reprezentații scenice. De la colegii noștri din  Secretariatul literar și artistic al Teatrului vei afla atât povești despre momentele cele mai interesante din activitatea TT de-a lungul timpului, cât și detalii despre stagiunea actuală. Prezentarea Sălii Mari și a Sălii Studio „Corneliu-Dan Borcia” va fi însoțită de mici demonstrații de scenotehnică realizate de regizorul tehnic, asistat de luminiști, sunetiști și mașiniști. De asemenea, veți putea vedea Sala Rotondă, redecorată de artistul vizual Saddo, recent înființata Sală Media, precum și expoziția din foyer „Actorii și Spectatorii TT” (realizată în 2017).

Tururile se adresează atat grupurilor organizate de elevi ( maxim 30 de persoane), precum și tuturor celor care doresc să ne cunoască.

Joia, între 14.00 și 16.00, îi așteptăm pe liceeni.

Miercurea, între 13.30 și 15.30,  se pot face înscrieri individuale sau de grup (pentru adulți).

Pentru a ne organiza impreuna, vă rugăm să ne contactați la această adresă de email: ttliterar@gmail.com (Raluca Naclad, consultant artistic)

Vă așteptăm cu drag!

Proiectul a debutat pe 14 iunie 2017.