Teatrul Tineretului Piatra-Neamț

Atelierul „Spațiu public-personal“

 

Studiezi arta și ești interesat să creezi utilizând formule actuale? Vino la atelierul condus de MIHAI PĂCURAR, scenograf, artist video şi regizor de animaţie.

„Participanții se vor familiariza cu limbajul artei conceptuale, în special cu contextul instalațiilor publice și al intervențiilor site-specific. Folosind instrumente proprii acestui tip de demers, ei vor explora relația lor personală cu orașul în care trăiesc, investigând posibilități de exprimare și comunicare a propriei memorii, conectată la locuri cu semnificații personale puternice. Rezultatul palpabil al atelierului va consta într-o expoziție cu proiectele de instalații/ intervenții urbane create de fiecare participant.“ (Mihai Păcurar)

Atelierul se va desfășura în perioada 23-25 septembrie, finalizat cu o expoziție pe 26 septembrie, în cadrul celei de-a 31-a ediții a Festivalului de Teatru Piatra Neamț.

Dacă ești interesat să participi, te poți înscrie în vederea selecției până vineri, 13 septembrie. Trebuie să fii elev la Liceul de Artă sau să studiezi arta. Trimite-ne o scurtă prezentare + o scurtă motivație (maxim jumătate de pagină) pe adresa de mail ttliterar@gmail.com

Te așteptăm cu drag!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Close Menu