Teatrul Tineretului Piatra-Neamț

Atelier „AnteStoriesClub“

Vrei să înveți să scrii texte care pot deveni teatru? Înscrie-te la selecția pentru atelierul condus de regizorul – dramaturg DANIEL CHIRILĂ.

„Poveștile reprezintă primul nostru contact cu teatrul. Imaginația începe să pună în scenă situațiile, începe să creeze personaje reale, dezvoltă conflictul, urmărește eroii, adaugă culoare și folosește sunete și senzații care potențează emoțiile și mesajul. „AnteStoriesClub“ e un atelier de dramaturgie care folosește poveștile fiecăruia ca surse inepuizabile de scenarii de teatru. Tehnic – dramatizare, practic – joacă și imaginație. Vom transforma clasicul în contemporan și contemporanul în clasic, vom da cu pixul, creionul și tastatura în ceea ce înseamnă mit, amintire și emoție.“ (Daniel Chirilă)

Dacă ai între 15 și 19 ani, trimite-ne câteva rânduri despre tine + o scrisoare de motivație (în care să ne vorbești despre un spectacol care ți-a plăcut), până pe data de 13 septembrie, la adresa ttliterar@gmail.com

Atelierul va avea loc în datele de 30 septembrie și 2 octombrie, în cadrul Festivalului de Teatru Piatra Neamț, Ediția 31.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Close Menu