Teatrul Tineretului Piatra-Neamț

LEUL RA la Teatrul Tineretului

leul ra

Marți, 24 octombrie 2017, ora 18.00, la Sala Mare, Teatrul Tineretului găzduiește spectacolul LEUL RA, primul off-broadway musical din România, un spectacol pentru cei mari și pentru cei mici, cu vârste începând de la 7 ani. Producția aparține Teatrului „Andrei Mureșanu“ Sfântu Gheorghe.

Suntem invitați în lumea circului Mondoludi, cu saltimbanci, animale dresate, numere de iluzionism. Vedeta companiei este curajosul Leu Ra, care își riscă viața de fiecare dată când intră în arenă. Este o poveste emoționantă despre dreptul la libertate și la iubire, pe care cu toții le avem, indiferent dacă suntem oameni sau animale.

În distribuția din „Leul RA“, publicul îi va putea urmări pe Ciprian Teodorescu (Vocea României), Sebastian Marina, Dalma Kovács (Vocea României), Mirela Bucur, Claudia Ardelean, Elena Popa, Sergiu Aliuș, Mona Codreanu, Costi Apostol, Liviu Popa, Paula Rotar (Vocea României), câștigătoarea primei ediții a Festivalului D-butan-T. Regia și dramatizarea îi aparțin lui Cezar Ghioca, iar muzica originală este compusă de Marius Popa.  Scenografia spectacolului este semnată de Elena du Soleil (costume) și Raluca Alexandrescu (decor), orchestrația de Gabriel Pindici și Marius Popa, iar coregrafia de Attila Bordás.

intrarea la spectacol este liberă și se face în baza unor invitații, pe care doritorii și le pot ridica de la Agenția Teatrală.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Close Menu