Teatrul Tineretului Piatra-Neamț

Fii voluntar la Festival!

foto

Teatrul Tineretului anunţă deschiderea sesiunii de înscrieri pentru Programul de Voluntariat din cadrul celei de-a XXIX-a ediţii a Festivalului de Teatru Piatra Neamț PLEDEZ PENTRU TINE(RI), eveniment care va avea loc în perioada 10-19 noiembrie 2018.

Dacă ai între 16 și 19 ani, îți place să te implici și să comunici, ești flexibil,  serios și de încredere, iubești teatrul și vrei să intri în culisele lui, te aștepăm să te înscrii! Timite-ne o scrisoare de motivație pe adresa teatrultineretului.pr@gmail.com, până pe data de 17 octombrie, ora 17.00. Vom anunța echipa de voluntari a festivalului luni, 23 octombrie.

Ne dorim alături de noi tineri comunicativi, implicați, energici, organizați, receptivi, punctuali, rezistenți la stres și la situațiile imprevizibile și urgente; cu tact și respect faţă de cei cu care relaţionează, răbdare și atenţie sporită pentru indicaţii sau procedee de lucru.

Fii voluntar şi beneficiezi de o mulțime de avantaje: training gratuit, integrarea într-o echipă de lucru faină, acces gratuit la spectacole, experienţă în domenii precum marketing şi organizare de evenimente, experiență de viață, implicarea în organizarea unuia dintre cele mai importante evenimente din oraș, adeverinţă de voluntariat!

Fotografie de Mihaela Jipa, din cadrul Expoziției “Actorii și spectatorii TT” (vernisaj: 9 noiembrie, Teatrul Tineretului)

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Close Menu