Teatrul Tineretului Piatra-Neamț

TEATRUL Pi BUNI PIATRA NEAMŢ (Secţiunea Off)

Distribuţie:
CEZAR ANTAL
ECATERINA HÂŢU
DRAGOŞ IONESCU

Regia: ALEX MIHAIL
Decorul: ANCA CERNEA
Costumele: AGNES TOMA şi DINASTY
Traducere şi adaptare: Alex Mihail
Sponsori: RIFIL şi PLANTAVOREL
Producător: Asociaţia PiatrArt

[accordion style=”boxed” open=”no”][accordion_toggle title=”Cronici”]

(…) e de salutat intrarea în joc a noului teatru „Pi BUNI” din Piatra Neamţ, al cărui lider este actorul Corneliu Dan Borcia. Intenţia implicită (vizibilă şi în titlu pe jumătate ambiguu, pe jumătate agresiv) este reîntoarcerea spiritului real al Teatrului Tineretului.
(…) Cultivarea noului (în toate sensurile) a privit şi pachetul de deschidere repertorială: o premieră pe ţară – „Junghiuri”, după americanul Bob Jude Ferrante, „dramaturg, regizor, producător şi instigator”, vorba cărţii poştale program (eficientă soluţie promoţională), în regia, traducerea şi adaptarea laureatului pentru debut din acest an al Galei UNITER, Alex Mihail.
(…) cele unsprezece scheciuri înseriate din „Junghiuri” mizează pe trei actori tineri (Ecaterina Hâţu, Cezar Antal şi Dragoş Ionescu), cu o poftă specială de ludic în gluma lor ce pleacă de sub semnul „On Air” al întâlnirii cu publicul şi se încheie după peripeţii pline de haz într-o teribilă şi de efect încurcare a replicilor şi a personajelor.
Doru Mareş – România liberă

Teatrul Pi BUNI oferă spectatorilor „o seară cu 11 scheciuri”, în care cei trei actori vor interpreta nu mai puţin de 25 de roluri! Regizorul Alex Mihail recentul laureat al Galei UNITER 2006 (unde a primit premiul pentru debut cu spectacolul Comedie pe întuneric, realizat la Teatrul de Comedie, Bucureşti) a gândit un spectacol dinamic şi plin de veselie, al cărui producător este Asociaţia Culturală PiatrArt.
Emil Nicolae – Realitatea de Neamt

[/accordion_toggle][/accordion]

This Post Has One Comment

Comments are closed.

Close Menu