Teatrul Tineretului Piatra-Neamț

LEGUME

de George Cocoș

Regie: Irina Slate
Scenografie: Andreea-Diana Nistor
Coregrafie: Teodora Budescu
Sound-design: Ștefan Ruxandra

Distribuție:
Roșia Galbenă: Rareş Pîrlog
Domnul Cartof/Varza Bio: Florin Mircea Jr
Ridichea Albă: Cătălina Eşanu
Ciuperca Maronie: Ecaterina Hâţu
Ardei Gras: Dan Grigoraş
Apio: Daniel Beşleagă

Elevi asistenți: Olivia Călin, asistent regie // Ștefana Tărniceru, asistent dramaturgie // Ioana Corduneanu, asistent scenografie // Letiția Asavei, asistent regie tehnică // Melisa Micu, asistent producție // Maria Buhușanu, asistent lumini // Andrei Andronache, asistent sunet // Serena Humă, asistent promovare // Flavia Apetrei, asistent coregrafie

PREMIERA:  10 iulie 2019

Durata: 50 min

O roșie galbenă, un cartof mov, o ridiche albă, o ciupercă prea maronie, un ardei prea gras, o țelină bizară sunt niște legume pe care nimeni nu le vrea și de care lumea râde pentru că sunt ciudate. Ca să nu fie închise în cuști, trebuie mereu să se ascundă. Învităm pe toți cei care au de la 5 ani în sus la un spectacol despre nevoia fiecăruia de a fi respectat și iubit, despre eliberarea celor pe care-i ținem închiși în cuștile prejudecăților.

Spectacol produs în cadrul #SAFESPOTT, proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.