Teatrul Tineretului Piatra-Neamț

“O…ladă” deschide stagiunea 2014 – 2015

1lada06

Sâmbăta aceasta se redeschid porţile Teatrul Tineretului Piatra Neamţ

pentru cea de-a 57-a stagiune

Stagiunea 2014 – 2015 se deschide oficial în acest weekend cu  o comedie de succes,  foarte îndrăgită de public. Astfel, sâmbătă şi duminică, 27 şi 28 septembrie, de la ora 19.00, se reia spectacolul O…ladă – creaţie colectivă după Ion Creangă, regia Alexandru Dabija, premiat cu distincţia de Cel mai bun spectacol în cadrul Festivalului Naţional de Comedie de la Bucureşti (2014).

Regizori precum Horaţiu Mihaiu, Răzvan Muraru, Alexandru Mâzgăreanu şi Cristian Ban pregătesc spectacole care vor avea premierele pe scena Teatrului Tineretului în prima parte a acestei stagiuni. Pe lângă acestea, publicul se va putea bucura şi de producţiile deja cunoscute ale teatrului, jucate cu succes în ultima perioadă şi extrem de apreciate în ţară.

Pentru a doua parte a lunii octombrie, pregătim publicului o surpriză – premiera piesei Vicleniile lui Scapino, dupa Molière, regia Alexandru Mâzgăreanu (reprezentațiile vor avea loc pe 18 și 19 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Mare a TT). Următoarele două proiecte artistice în premieră sunt programate pentru luna noiembrie și aparțin regizorilor Horațiu Mihaiu (spectacol pe un text după Daniil Harms) și Răzvan Muraru (spectacol după piesa „Anatol” de  Arthur Schnitzler).

De asemenea, trupa TT se pregătește să onoreze invitațiile și să participe în această toamnă la festivaluri de profil, precum:

–          Festivalul Internaţional de Teatru POVEŞTI Alba – Iulia, cu spectacolul O…ladă, creaţie colectivă după Ion Creangă, regia Alexandru Dabija (2 octombrie);

–          Festivalul Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iaşi, cu spectacolul Contra iubirii de Esteve Soler, regia Bobi Pricop (11 octombrie);

–          Festivalul Naţional de Comedie de la Galaţi, cu spectacolul Jurnalul unor nebuni, după Cehov şi Gogol, regia Louise Dănceanu (27 octombrie);

–          Festivalul European de Teatru EUROTHALIA Timişoara, cu spectacolul O…ladă, creaţie colectivă după Ion Creangă, regia Alexandru Dabija (9 noiembrie).

Biletele sunt deja puse în vânzare şi se pot achiziţiona de la Agenţia Teatrală, de marți până vineri, între orele 11-12 și 16-19 şi Sâmbătă-Duminică între orele 16-19. Rezervări se pot face la numerele de telefon: 0233 211.036, 0752149735 sau online, la adresa rezervarebiletett@gmail.com.

Vă așteptăm cu drag în cea de-a 57-a stagiune a Teatrului Tineretului și vă mulțumim că ne sunteți aproape!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Close Menu