Teatrul Tineretului Piatra-Neamț

Proiecție specială la Teatrul Tineretului:
UKRAINIAN SHERIFFS

Teatrul Tineretului în parteneriat cu Festivalul Filmul de Piatra vă invită în acest weekend la proiecția filmului documentar UKRAINIAN SHERIFFS, duminică, 10 aprilie, de la ora 19:00. Proiecția va fi urmată de o discuție cu regizorul Roman Bondarchuk.

UKRAINIAN SHERIFFS urmărește povestea a două personaje – Viktor și Volodya – în încercările lor de a menține legea și ordinea în localitatea Stara Zburyevska, în apropierea Peninsulei Crimeea, din Ucraina. Filmul surprinde felul în care războiul viața cotidiană dintr-o mică localitate, oferindu-ne o perspectivă unică asupra agresiunii rusești începută în 2014 și devenită războiul pe care-l știm cu toții, din 24 februarie 2022.

Filmul a fost produs în 2015 și este câștigător al Premiul Special al Juriului la Festivalul Internațional de Film Documentar de la Amsterdam, cel mai mare festival de profil din lume.

Intrarea la eveniment se face pe bază de DONAȚIE. Suma strânsă va fi folosită pentru sprijinirea comunității de cineaști ucraineni care documentează evenimentele din Ucraina, riscându-și viața pentru a arăta lumii agresiunile la care e supusă țara lor.

Cetățenii ucraineni beneficiază de intrare gratuită.

Locurile se pot rezerva accesând link-ul următor: www.bilete.ro/ukrainian-sheriffs/ sau la numărul de telefon 0756698978.

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on print
Print
Close Menu