Teatrul Tineretului Piatra-Neamț

BabyBlues / spectacol găzduit cu intrare liberă – 1 noiembrie, ora 19

 

BABYBLUES
Regia și dramaturgia: Victor Olăhuț
Distribuție: Lavinia Cosma, Florentina Năstase, Ana Turos
Interviuri: Alina Căprioară
Transcrieri: Adriana Sână

BabyBlues este un spectacol bazat pe povești reale, dureros de cinstit și în același timp o sursă de bună-dispoziție: ai întâlnit și tu în parc babe băgăcioase care nu te lasă să-ți vezi de treabă, știi și tu vreo mătușă care ‘poate să deoache’ sau vreun funcționar zeflemist care te-a făcut să te simți că-i irosești timpul prețios. Spectacolul s-a născut din nevoia de a discuta despre un subiect sensibil – depresia post-natală și greutățile prin care trec mamele în societatea românească, și a reieșit un spectacol ca-n viață: plângi și-apoi râzi când îți amintești de ce-ai plâns cândva.

***

VINERI 1 NOIEMBRIE, ORA 19, SALA MARE A TEATRULUI TINERETULUI PIATRA NEAMȚ

Intrarea gratuită, pe bază de rezervare printr-un mesaj la rezervari@culturansura.ro sau la numărul de telefon 0730.959.793, menționând numele, locația și numărul de locuri dorit.

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani

***

„BabyBlues” se află într-un turneu național, într-o campanie de conștientizare a existenței depresiei post-natale și a efectelor sale asupra femeilor și a întregii familii.

Parteneri: Teatrul Tineretului Piatra Neamț, Teatrul Studentesc PODUL, ArkMedia Advertising, Tur Cento Trans
Parteneri media: Radio România Cultural, Ziare.com, Business24

#TeatruImplicat este un proiect derulat de Asociația CULTURĂ’N ȘURĂ și finanțat prin programul In stare de bine, susținut de Kaufland Romania și implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Close Menu