Teatrul Tineretului Piatra-Neamț

Visătorul Adei Milea în Campania Națională Artiștii pentru Artiști

campanie-artisti-pentru-artisti

Teatrul Tineretului se alătură Campaniei Naționale Artiștii pentru Artiști cu VISĂTORUL după Ian McEwan, spectacol-concert de Ada Milea, în data de 11 martie, ora 11.00.

Campania Națională Artiștii pentru Artiști este un eveniment organizat de UNITER, aflat la cea de-a 17-a ediție, dedicat sprijinirii artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă. Sumele strânse din vânzarea de bilete, donaţii şi sponsorizări se pot vira în contul RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei, Fondul de Solidaritate Teatrală.

Realizată în parteneriat cu instituţiile de teatru din Bucureşti şi din ţară, Campania vine în sprijinul oamenilor de teatru care au nevoie de ajutor, prin spectacole oferite în numele cauzei artiştilor noştri pentru care scena rămâne o frumoasă amintire.  https://www.uniter.ro/campania-nationala-artistii-pentru-a…/

NICU ALIFANTIS, ALEXANDRINA HALIC, EMILIA POPESCU și MARIAN RÂLEA sunt ambasadorii de anul acesta ai Campaniei „Artiştii pentru artişti” şi vă invită să fiţi parte din schimbarea atitudinii faţă de situaţia delicată, dar rezolvabilă a artiştilor noştri aflaţi în dificultate. Ei vor fi pe scenă, vor juca pentru acest crez alături de sute de artişti, şi vă aşteaptă la teatru!

Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Close Menu