Teatrul Tineretului Piatra-Neamț

PRIMA PREMIERĂ A ANULUI LA TT

mama6-afis-small

  mama6-afis-small    Teatrul Tineretului are bucuria de a anunţa premiera națională, MAMĂ, MI-AM PIERDUT  MÂNA!, pe un text scris de Maria Kontorovici în aprilie 2017 și regizat de Alexandru Mâzgăreanu. Reprezentațiile vor avea loc: sâmbătă, 27 ianuarie, și duminică, 28 ianuarie, ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Tineretului și se vor desfășura în prezența autoarei, fiind urmate de discuții cu publicul.

Adolescența este vârsta la care începem să ne căutăm locul și rostul în lume. De cele mai multe ori, această căutarea identitară înseamnă trecerea prin experiențe esențiale, uneori dureroase.

Alexandru Mâzgăreanu ne propune un spectacol plin de energie și de sensibilitate despre neliniștile acestei vârste. Mașka, personajul principal, este o adolescentă care încearcă să facă față presiunii sociale și familiale evadând, din când în când, într-o lume imaginară, a super-eroilor. Ca orice adolescentă, Mașka simte nevoia să se afirme, să își definească identitatea; în același timp, tânjește să fie acceptată de grup și copiază modele. Vrea să fie cea mai bună, să facă ceva extraordinar, să fie memorabilă, astfel încât grupul și familia să o prețuiască.

MAMĂ, MI-AM PIERDUT MÂNA! – un spectacol despre provocările adolescenței și despre respectul de sine la orice vârstă.

 

MAMĂ, MI-AM PIERDUT MÂNA!
de Maria Kontorovici
traducere Raluca Rădulescu

În distribuție: Aida Avieriţei, Emanuel Becheru, Dragoş Ionescu, Cristina Mihăilescu, Cătălina Bălălău, Corina Grigoraş, Sabina Brânduşe, Cătălina Ieşanu, Loredana Grigoriu, Tudor Tăbăcaru, Gina Gulai, Dan Grigoraş, Florin Hriţcu

Regie: Alexandru Mâzgăreanu
Decor: Romulus Boicu
Costume: Alexandra Mâzgăreanu
Muzică: Alexandru Suciu
Acrobații: Marian Peter

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Close Menu