Teatrul Tineretului Piatra-Neamț

Continuăm sesiunea de tururi ghidate la Teatrul Tineretului!

foaier 3

 

Aceste tururi se adresează atât grupurilor organizate de elevi (maxim 30 de elevi) cât și tuturor persoanelor, de orice vârstă, care doresc să ne cunoască mai îndeaproape!

Ziua destinată liceenilor va fi joi, în intervalul 13.30-15.30. Cea destinată persoanelor care se înscriu individual este ziua de miercuri, în intervalul 13.30-15.30.

Înscrierile se fac pe ttliterar@gmail.com (Raluca Naclad, consultant artistic)

Ghizii acestor vizite vor fi angajații departamentului de secretariat literar și  PR, care vor oferi și o poveste cu cele mai interesante momente din istoria TT, precum și informații referitoare la stagiunea actuală, la spectacolele aflate în repetiții, la proiectele viitoare ale instituției.

În cadrul acestor tururi, vă vor fi prezentate Sala Mare, Sala „Corneliu-Dan Borcia“ de către regizorul tehnic, asistat de luminist, sunetist, șef mașinist care vor face mici demonstrații de scenotehnică. Vor fi, de asemenea, prezentate spațiile de pregătire ale producțiilor: atelierele de costume, de tapițerie, cabinele actorilor, secretariatul literar, Sala Rotondă, magazia de costume.

Vă așteptăm cu drag!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Close Menu