Teatrul Tineretului Piatra-Neamț

TT la Centrul Social „Pietricica“

1.foto C. Aciobanitei

Pe 7 aprilie 2016, Teatrul Tineretului a dăruit persoanelor din Centrul Social „Pietricica“ o reprezentaţie cu Un spectacol ratat, în distribuţia actorilor Victor Giurescu, Daniel Beşleagă, Loredana Grigoriu, Florin Mircea jr.

Centrul Social „Pietricica“, singurul din Piatra Neamț care găzduiește oameni în vârstă,  s-a deschis în iulie 2011 și a început actvitatea cu circa 50 de persoane. Astăzi găzduiește 100, cel mai tânăr având 68 de ani, în timp ce 16 persoane au peste 90 de ani. Centrul este apreciat drept unul dintre cele mai bune din țară.

Directorul centrului, Gheorghe Munteanu, este preocupat de completarea confortului pentru cei cazați în regim rezidențial și consideră cultura și viața spirituală drept priorități. „Una dintre cele mai bune colaborări o avem cu Teatrul Tineretului. Ne bucurăm și mulțumim că ați prezentat încă un spectacol la centrul nostru. Emoția celor în vârstă, dintre care mulți nu s-ar putea deplasa până la teatru, e imposibil de redat în cuvinte. Trebuie să fii martor ocular pentru a simți aceste momente“, a declarat Gheorghe Munteanu, nimeni altul decât fostul primar al municipiului înainte de Revoluție.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Close Menu